home congresset theater & concert

 

profiel contact on-camera units

Autocue Faciliteiten

Al vanaf  4 oktober 1983 houdt ScriptEase zich bezig met alle vormen van teleprompting.

Voor ons is het teleprompten, autocueƫn in het dagelijks woordgebruik, meer dan alleen het draaien van de teksten. We realiseren ons de verantwoordelijkheid die we van de spreker op ons nemen om samen tot een goed resultaat te komen. Daarom zijn de onze mensen niet alleen opgeleid voor het optimaal bedienen van de apparatuur maar ook in

de (eventuele) begeleiding van de spreker of presentator.

We beschikken over mensen die de belangrijkste talen spreken: Engels, Frans, Duits en Spaans.

 

In de corporate wereld werken we  mee aan commercials, bedrijfscommunicatie (websites), videoboodschappen en webcasts.

 

In de televisiewereld werken we voor alle publieke omroepen en commerciƫle zenders. We beschikken over een uitgebreid assortiment on-camera units voor de televisiemarkt: van ENG tot studio, van handheld tot crane of steadycam.

 

Daarnaast houden wij ons bezig met het prompten van teksten met onze congressets voor symposia, congressen, conferenties, etc.

Deze congressets bestaan uit alles wat nodig is om een toespraak tot een succes te maken: computer, spiegels en een printer en uiteraard gespecialiseerde operators.

Als toegevoegde waarde trainen en coachen we sprekers in het gebruik van de teleprompter.

 

Bij concerten en theatervoorstellingen levert ScriptEase ook operators met computer en tekstmonitoren voor op het podium.

 

ScriptEase bv wordt sinds 1998 geleid door Chris Meyer en Ron Zoeteman, beiden hebben jarenlang ervaring in de av-media en de wereld van grote bijeenkomsten als congressen, symposia en vergaderingen. Hierdoor zijn ze in staat al uw vragen en wensen op het gebied van teleprompting beantwoorden.